USD 39.73 40.00
  • USD 39.73 40.00
  • EUR 39.70 40.10
  • PLN 9.76 9.92

Вчителю з Володимира вручили обласну премію імені Гошовського

5 Жовтня 2021 21:02
30 вересня у Луцьку на урочистостях з нагоди Дня вчителя нагородили педагога загальноосвітньої школи І–ІІІ ступенів № 1 міста Володимира.

Про це повідомили на сайті громади Володимира.

Василь Горбач – вчитель інформатики у ЗОШ № 1. У 2021-му році його кандидатуру було рекомендовано до нагородження щорічною обласною премією імені Й.В. Гошовського за заслуги в сфері освіти.

У школі чоловік працює з 2013-го року, за цей час здобув авторитет та повагу як серед колег, так і серед учнів та батьків. Педагог постійно вдосконалює свій професійний рівень, ефективно використовує сучасні інформаційні технології.

Василь Леонідович працює у класах із поглибленим вивченням інформатики, його вихованці з року в рік є переможцями ІІ (міського) етапу Всеукраїнських учнівських олімпіад з інформатики та інформаційних технологій.

Премія імені Й.В. Гошовського – не перший здобуток педагога. У 2017-му році Василь Горбач провів міський семінар вчителів інформатики на тему «Новітні підходи до вивчення інформатики у середній загальноосвітній школі», у 2021 році – семінар із ВВЦПРПП на тему «Дистанційне навчання на платформах ZOOM, Google Classroom, Google Meet».

Василь Леонідович брав участь у професійному конкурсі «Вчитель року 2018» у номінації «Інформатика». Також у 2018-му році йому була встановлена стипендія міської ради для обдарованої молоді «Майбутнє Володимира» та премія ради міста «Успішний педагог на 2017-2020 роки».

У 2019– 2021 роках Горбач Василь Леонідович працював викладачем курсів по веб-дизайну та програмуванню Тернопільської школи програмування, що функціонувала на базі ЗОШ І-ІІІ ступенів № 1 міста Володимира.

У 2020-2021 навчальному році методичну розробку вчителя «Інформатика. Збірник завдань для державної підсумкової атестації» визнано переможцем І (міського) етапу виставки дидактичних і методичних матеріалів «Творчі сходинки педагогів Волині».
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus