USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.65 39.90
  • PLN 9.72 9.87

На Волині за хабар судитимуть заступника голови РДА

13 Травня 2016 12:36
Волинська поліція скерувала до суду кримінальне провадження за фактом одержання хабара заступником голови місцевої РДА.

Нагадаємо, 18 січня працівники волинської поліції спільно із співробітниками обласного управління СБУ затримали «на гарячому» під час отримання неправомірної вигоди 35-річного заступника голови Ківерцівської районної держадміністрації Сергія Третяка.

Посадовець вимагав у представника одного з товариств з обмеженою відповідальністю та отримав гроші в сумі 40 тисяч гривень за надання переваги в тендері на постачання пально-мастильних матеріалів. Чиновника правоохоронці затримали «на гарячому». Гроші вилучили. Посадовцю оголосили про підозру в скоєнні злочину, передбаченого частиною 3 статті 368 (Прийняття пропозиції, обіцянки або одержання неправомірної вигоди службовою особою) Кримінального кодексу України.

Окрім цього, в ході досудового слідства встановили, що до злочину також причетна дружина посадовця, яка є депутатом однієї із районних рад. Жінці оголосили про підозру у вчиненні злочину, передбаченого частиною 5 статті 27 (Види співучасників), частиною 3 статті 368 (Прийняття пропозиції, обіцянки або одержання неправомірної вигоди службовою особою) Кримінального кодексу України.

Кримінальне провадження із обвинувальним висновком скеровали до суду.

Санкція статті передбачає покарання до 10 років в’язниці з конфіскацією майна.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
Тьотя Рая Показати IP 13 Травня 2016 18:34
Судитимуть , але це не означає, що осудять . Чекаємо публікацію про результати суда.
Костік до Тьотя Рая Показати IP 13 Травня 2016 21:41
Він до тендерів не мав ніякого відношення. Так, що чекайте, перекваліфікацію у шахрайство, а там і "умовне"! :) :) :)

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus