USD 39.62 39.90
  • USD 39.62 39.90
  • EUR 39.70 40.00
  • PLN 9.75 9.94

На Волині за кошти ЄС зведуть водолікувальний комплекс

5 Серпня 2014 11:29
Грем’яченська сільська рада Волинської області 28 липня, згідно з результатами тендеру, уклала угоду з ТзОВ «Західелектромонтаж» на будівництво водолікувального корпусу за 6,69 мільйона гривень. Про це повідомляється у «Віснику державних закупівель», - пишуть «Наші гроші».

Лікувальний комплекс мають побудувати в селі Грем’яче Ківерцівського району до кінця поточного року. В комплексі має бути обладнаний термальний басейн з атракціонами, обладнанням для масажу.

Власником фірми «Західелектромонтаж» є Ігор Рогаля, який є бізнес-партнером депутата Волинської облради Віктора Кобринчука, разом вони заснували ТОВ «НЕП». Згідно з інформацією ЄДР «Західелектромонтаж» і «НЕП» зареєстровані в одному будинку й мають один на двох контактний номер телефону. Раніше «Західелектромонтаж» тендерів не вигравав.

Окрім «Західелектромонтаж» у тендері взяли участь ще п’ять компаній. Двох учасників відхилили, одного за неправильний кошторис, другого - непропечатані сторінки.

Закупівля проводитиметься за кошти гранту Європейського Союзу. Гроші виділили у рамках Програми транскордонного співробітництва «Польща-Білорусь-Україна 2007-2013» (проект «Розвиток співробітництва в галузі санаторно-курортного туризму на польсько-українському прикордонні»).
Інформаційне агентство Волинські Новини з цього приводу повідомляло, що попри складну ситуацію в Україні, ЄС не відмовляється від своїх зобов’язань збудувати на Волині здравницю.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 3
Kexfyby Показати IP 5 Серпня 2014 13:25
знаю я того Рогалю той вже набудує ...
byfyxek до Kexfyby Показати IP 5 Серпня 2014 15:12
Ну не вже, але згодом побудує,у поляків шара не пройде,тут за откати ніхто халтурку не прийме
лучанин Показати IP 5 Серпня 2014 17:05
а там взагалі будівельники є? чи шабашники будуть робити?

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus