USD 39.50 39.82
  • USD 39.50 39.82
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

На Волині дофінансують будівництво водолікувального комплексу

14 Серпня 2015 18:00
Зміни у програму транскордонного та міжрегіонального співробітництва, що дозволять забезпечити фінансування будівництва сучасного водолікувального комплексу у Грем’ячому, ухвалили депутати Волиньради.

Відповідне рішення ухвалили під час 36 сесії облради 14 серпня.

Як повідомив начальник управління міжнародного співробітництва облдержадміністрації Андрій Ломага, йдеться про зміни технічних даних для забезпечення співфінансування у рамках проекту з будівництва водолікувального комплексу у Грем’ячому.

Співфінансування розпочали у 2013 році, а нині потрібно врахувати обмінний курс валют, щоб забезпечити повне фінансування проекту.

З його слів, для того, щоб до фінансувати проект, потрібно додати 1,42 мільйона гривень.



Депутат Василь Байцим пропонував включити до програми пропозиції бюджетної комісії облради щодо фінансування проекту громадської організації

«Клуб екологічного туризму» . Андрій Ломага відповів, що для цього потрібно зробити відповідне подання, якого наразі немає. Відтак, пропозицію депутата колеги не підтримали.

Депутати затвердили зміни до програми розвитку транскордонного та міжрегіонального співробітництва на 2013-2015 роки.

Нагадаємо, на Волині будується унікальний водолікувальний комплекс за кошти Євросоюзу.

Раніше Інформаційне агентство Волинські Новини повідомляло, що загальна сума коштів, які виділили Волині на будівництво, – 1,8 мільйона євро. Співфінансування з обласного бюджету складає 10% від цієї суми.

Водолікувальний комплекс будується на території санаторію матері і дитини «Пролісок», однак, балансоутримувачем наразі є Грем’яченська сільська рада.

Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 3
Волинь Показати IP 14 Серпня 2015 21:47
Медична галузь на почесному другому місці по масштабах розкрадання коштів луцьких платників податків після безперечного лідера - освіти . За даними луцької міської ради за півроку 2015 на освіту витрачено майже 200 мільйонів гривень, на медицину 100 мільйонів гривень. Як економіст запевняю всіх, вкрали ДЕСЯТКИ МІЛЬЙОНІВ ГРИВЕНЬ . Звертаюся до ревізорів, активістів, прокурорів, громадських організацій : зупинимо розкрадання грошей в освітній галузі та медицині, притягнемо до відповідальності винних, відправимо заслужених пенсіонерів на відпочинок ( чомусь усі вони хочуть як клімчук вмерти на роботі), а повернуті кошти спрямуємо на ремонт будинків, доріг міста Луцька . Слава Україні !!!
Іра до Волинь Показати IP 15 Серпня 2015 05:48
Пусті слова, ніяких фактів. Не треба звертатись тут з закликами, ідіть до ревізорів, активістів, прокурорів, громадських організацій та надайте їм докази Ваших слів, а ще краще оприлюдніть їх на сторінках ЗМІ.
він Показати IP 14 Серпня 2015 23:48
факти в студію,хватить пригати

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus