USD 38.70 39.05
  • USD 38.70 39.05
  • EUR 38.70 39.05
  • PLN 9.80 9.97

На Волині засудили водія, який насмерть збив велосипедиста

24 Вересня 2015 14:01
Покарання у вигляді двох років позбавлення волі отримав волинянин, який у Ковелі на шаленій швидкості посеред пішохідного переходу збив велосипедиста. Про це інформує Під прицілом.

Опівночі двоє молодиків вирішили покататися на мотоциклі. Підігрівши кров алкоголем хлопці каталися містом на швидкості 90 км/год.

Поблизу магазину «Апельсин» чоловік з велосипедом переходив дорогу, однак, водій не зменшив швидкості і налетів на нього. У результаті аварії велосипедист отримав травми не сумісні з життям і помер в лікарні.

З матеріалів судової справи стало відомо, що мотоцикл порушника не був зареєстрований в органах Державтоінспекції, а сам водій не мав прав на керування транспортним засобом. Свою вину він не заперечував, проте просив суворо його не карати.

Тож, Ковельський міськрайонний суд визнав мотоцикліста винним у вчиненні смертельної ДТП та призначив йому покарання у виді двох років обмеження волі. Також суд позбавив горе-водія права керувати транспортними засобами протягом трьох років.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
cnn Показати IP 24 Вересня 2015 16:38
MINIMUM - 5
((( Показати IP 24 Вересня 2015 21:04
Тож, Ковельський міськрайонний суд визнав мотоцикліста винним у вчиненні смертельної ДТП та призначив йому покарання у виді двох років обмеження волі. Також суд позбавив горе-водія права керувати транспортними засобами протягом трьох років. І це Ви вважаєте покаранням?????? 1) На не зереєстрованому т/з; 2) Без права керування; 3) в стані алкогольного сп"яніння (обтяжуюча обставина); і саме головне - ДТП то з загиблим((( (земля йому пухом) І цей суддю лише ОБМЕЖИВ волю на 2 роки???? (бо Обвинуваений попросив сильно не карати.....) Я в шоці. Та за сукупністю його розстріляти мало

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus