USD 39.40 39.72
  • USD 39.40 39.72
  • EUR 39.60 40.00
  • PLN 9.75 9.88

На Волині затримали бус із телячими тушками

28 Вересня 2017 11:56
Прикордонники відділу «Тур» спільно з оперативниками виявили мікроавтобус «Volkswagen», який швидко рухався в бік державного кордону. Водій автівки, побачивши охоронців кордону не тільки не зупинився на їх вимогу, а здійснивши небезпечний для правоохоронців маневр, розвернувся та почав тікати в напрямку найближчого населеного пункту.

Про це повідомили у прес-службі Держприкордонслужби України.

Проте правоохоронцям, за допомогою службового авто, вдалося заблокували та затримали правопорушника. Під час огляду автомобіля прикордонники Луцького загону виявили в іномарці велику партію телячих тушкок.

На місце затримання була викликана слідча група Ратнівського відділу Нацполіції. М'ясопродукція загальною вагою майже 3 тонни та транспортний засіб вилучено у встановленому порядку.

По даному факту до відділу Національної поліції охоронці кордону направили повідомлення про виявлення ознак кримінального правопорушення, передбачених статтями 342 (Опір представникові влади, працівникові правоохоронних органу, члену громадського формування з охорони громадянського порядку і державного кордону або військовослужбовцеві) та 227 (Умисне введення на ринок України небезпечної продукції) Кримінального кодексу України. Відомості внесено до ЄРДР.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus