USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.70
  • PLN 9.76 9.98

На Волині здійснять перерахунки за спожитий у жовтні-листопаді газ?

20 Грудня 2018 12:28
ТОВ «Волиньгаз» і ТОВ «Волиньгаз збут» закликали провести перерахунки за спожитий газ населенням у жовтні та листопаді 2018 року.

Депутат Юрій Ройко озвучив свій запит, скерований до головного прокурора у Волинській області, керівника ГУ НП у Волинській області, очільників ТОВ «Волиньгаз» і ТОВ «Волиньгаз збут» під час засідання 22-ї сесії Волинської обласної ради 20 грудня.

Він розповів, що є численні звернення волинян, що отримали квитанції за жовтень і листопад із донарахуваннями, які «ведуть до подвійної оплати споживачів». Це, своєю чергою, веде до утворення боргів за спожитий газ і неможливості відмовитися від послуг постачальника палива.

Окрім того, прокуратура і поліція області мають здійснити перевірку щодо невиконання ТОВ «Волиньгаз» і ТОВ «Волиньгаз збут» постанови нацкомісії та можливого вчинення кримінального злочину (шахрайства).

Депутати підтримали запит колеги.

Нагадаємо, Нацкомісія з регулювання у сферах енергетики і комунальних послуг заборонила операторам газорозподільної системи проводити донарахування в платіжки за природний газ, а також ініціювала зміни до закону «Про ринок природного газу», які встановлять, що стандартною температурою обліку газу є 0 градусів, а не +20. За словами голови НКРЕКП такі стандарти застосовуються у всіх країнах Європейського Союзу.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 6
Glover Показати IP 20 Грудня 2018 13:39
Сьогодні платив, і раза 4 нараговано більше і супсидія ні копійки не перекрила, хоча на остальне субсидія є!
Анонім до Glover Показати IP 20 Грудня 2018 20:45
ах у вас ще й субсидія є
Glover до Анонім Показати IP 21 Грудня 2018 04:31
Ну, а як же.. !!!
орест Показати IP 20 Грудня 2018 13:58
зарплати керівників Волиньгазу повинні бути публічними бо це наші гроші.Антимонопольний перевірте і опублікуйте зарплати керівника і заступників і від цих цифр волиняни отримають газову атакуЯ там працював і знаю
Клава Показати IP 20 Грудня 2018 14:05
Ройко, а слабо покритикувати бардак в "Укртелекомі" -вимагання авансу, знищене провідне радіо ?..
Ав до Клава Показати IP 20 Грудня 2018 14:42
да кому воно сьогодні вже потрібне те провідне радіо чи той провідний телефон? всі мають мобільні телефони і фм приймачі

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus