USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

На Волині з'явилися лебеді-шипуни

8 Грудня 2014 14:14
Лебеді-шипуни знову з’явилися на річці Турія. Ці птахи-красені вже традиційно о цій порі року прилітають сюди, щоб перезимувати. Днями зграя лебедів, в який було більше десяти штук, намагалася знайти тут своє пристанище. Частина з них таки сіла на воду, а решта полетіла собі далі шукати кращого місця зимівлі. Про це інформують наші колеги з видання Про Ковель.

ЖУрналісти помітили їх в районі залізничного мосту. Там троє дорослих птахів і стільки ж молодих господарювали на частині водойми, яку ще не скував лід.

Річка поступово вкривається льодом, оскільки на вулиці мінусова температура, тому пташки в основному тримаються подалі від берега водойми. Наразі вони освоюють своє нове місце перебування і звикають до навколишнього середовища, в тому числі і до людей. Останні їх приходять підкормити, але найбільше радіють появі птахів-красенів діти.

Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
місцевий Показати IP 8 Грудня 2014 21:48
Коли на свята колять свиней і споживать свіжину теж багато хто любить пустити шипунів у природу:-)

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus