USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

На Волині знову перекрили дорогу: шахтарська солідарність

13 Січня 2015 12:21
Поки триває зустріч волинської робочої групи із міністром палива та енергетики Володимиром Демчишиним, нововолинські гірники з 10:00 перекривають дорогу біля заправки «ОККО» на знак солідарності. Про це повідомляє «Буг».

Нагадаємо, нововолинські шахтарі вирішили працювати на два фронти: декілька людей з ініціативної групи поїхали до Києва на зустріч із профільним міністром, решта активістів перекривають автодорогу на виїзді з міста - біля автозаправки «ОККО».

Мітингарі налаштовані позитивно, сподіваються на позитивний результат, хоча зупинятись не планують. Про масову поїздку у столицю конкретно не говорять, адже очікують результатів сьогоднішньої зустрічі. Якщо ж така необхідність виникне, то волинські шахтарі хочуть організуватись окремо від “червоних”, кажуть там працює багато переселенців із Донбасу, а це може загострити ситуацію.

На дорозі працюють регулювальники та міліціонери, для контролювання мирного перебігу акції. Водії незадоволені, мовляв, така акція заважає іншим працювати, створює незручності, і це не є припустимим в Європі.

Акція триматиме допоки у столиці вирішуватиметься доля волинських шахт на зустрічі із міністром, відповідно, на результат переговорів – буде реакція гірників.

Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 18
Штефан, Луцьк Показати IP 13 Січня 2015 12:28
Водіям вантажівок потрібно перекрити автодороги на шахти і не пускати на роботу протестувальників. Вони теж люди! І так само годують своїх дітей.
Анатоль_ до Штефан, Луцьк Показати IP 13 Січня 2015 12:34
Правильно, Наталіє Семенівно!
Корінний лучанин до Анатоль_ Показати IP 13 Січня 2015 13:02
ДЛЯ ТЕБЕ ВСІ хто пише -це Наталія Семенівна. Охолонь трохи!
Анатоль_ до Корінний лучанин Показати IP 13 Січня 2015 13:52
Бо я вірю тільки Наталії Семенівні і нікому більше! Отако!
Штефан, Луцьк Показати IP 13 Січня 2015 12:29
Щось на шахтарів не схожі ті які солідарні на фото.
Корінний лучанин до Штефан, Луцьк Показати IP 13 Січня 2015 13:09
АГА , точно! Без касок, без ліхтарів, без респіраторів , без спецодягу - ТА ЩЕ Й ЧИСТЕНЬКІ , ну геть не ШАХТАРІ по твоїм "ПОНЯТТЯМ" . Це означає - ЩО ТИ ТРОЛІСТ!!!
віктор до Корінний лучанин Показати IP 13 Січня 2015 13:12
то не шахтарі. то хлопці з самооборони
Укроп Показати IP 13 Січня 2015 13:24
свинство по відношенню до людей що сидять в автівках. у них напевно ні нагайних справ немає і ніхто ні куди не поспішає! бидло-протест!
Oleg до Укроп Показати IP 13 Січня 2015 13:31
краще гунчику на порозі навалили б купу "вугілля" смердючого, а так люди страждають тільки
Анатоль_ до Oleg Показати IP 13 Січня 2015 13:40
Нічого не станеться з тими людьми. Запізняться на Щедрий вечір. Головне шахтарям-зарплати!
Анонім до Анатоль_ Показати IP 13 Січня 2015 15:34
Мабуть ти не стояв там, через те що "шановні шахтарі" перекрили дорогу. Для людини, що головною незручністю бачить запізнення у святкуванні, нічого вже мабуть і не поясниш...Є ще люди, які працюють, поспішають по своїх справах. То в чому вони винні? Зі свого карману я гроші даю тим шахтарям, щоб вони перешкоджали проїхати? Хай тим, що заборгували незручності створюють. Солідарність до біди людей перетворилася у антипатію, так як частина із них просто відверті хами. Одному чоловікові на авто від місця їхнього мітингу до будинку було 100 метрів, так не пропустили, ще й погрожували пошкодити авто!!! Після усього цього просто щиро бажаю отримати їм те, що вони роблять людям своїми мітингами!!!
собр Показати IP 13 Січня 2015 14:21
Молодці шахтарі!!!
А де Гузь? Показати IP 13 Січня 2015 15:42
А чому Гузь не скликає народне віче в Луцьку на захист обдурених та обікраних владою шахтарів,чому не закликає блокувати адмінбудівлі та перекривати вуличний рух автотраспорту в кращих традиціях революції ?Або чому, хоча б ,не робить гучних заяв з приводу закриття нововолинських шахт в місцевих засобах масової інформації? Його ніде не видно і не чути,куди дівся його революційний запал?
Анонім Показати IP 13 Січня 2015 21:50
Волинські шахти мають право на життя - це значить на дотації. Це значить знову гроші з моєї кишені за неякісне вугілля.Якщо якісне і дешевше можна купити за кордоном. Шахтарі звикли до пільг. Скажіть за які шиши діти шахтарів поступають в вузи поза конкурсом за пільгами? Я йду на ринок купляю те що дешевше і якісніше. Чого з вугіллям має бути інакше?
коментар із nvip.com до Анонім Показати IP 13 Січня 2015 23:45
#27250 Надіслав Бюрократ (гість) 13 Січ 2015 18:03. 0 + – Шахтарів ніхто не дотує. Штучно занижена ціна електроенергії, яка вироблена з вугілля, диктує штучно занижену ціну вугілля. Тобто реально дотуються всі, хто користується електроенергією. Україна купує енергетичне вугілля (таке, як Нововолинське) в середньому по 100 дол за тону. І на цю "суперціну", скоріше всього, не нараховує ПДВ. 100 дол + 20 дол ПДВ = 120 дол або 1900 грн за тону. Якби таку ціну платили за вугілля з Нововолинська, шахти реально не потребували б ніяких дотацій. А ще із зарплат шахтарів Нововолинська держбюджет України мав би приблизно 10 млн грн щомісяця у вигляді нарахувань і утримань із зарплати.
Патріот Показати IP 13 Січня 2015 23:48
таким сьогоднішнім вчинком шахтарі в черговий раз довели, що вони - бидло і крапка! Тільки їх питання головне - всі інші люди для них ніщо! Наступного разу водіїї та адекватні люди так їм дадуть у відповідь на погрози щодо псування приватних авто, що не те що у шахту, додому недійдуть. Свідомі і знахабнілі які. Не там геройство показуєте. Просто як казала Юля - біомаса.
ас Показати IP 14 Січня 2015 00:15
Маргарет Тетчер є не тільки в Англії
нововолинським шахта Показати IP 14 Січня 2015 09:48
Деякі доморощені патріоти та грамотії (які, очевидь ,за гроші купували свої дипломи),,а як на мене просто запроданці та відморозки свого народу, дружно почали славити та возвеличувати англійську фюрершу Тетчер,яку, ненавидять в Англіїпрості громадяни ,а вдумливі економісти різко критикують за те, що вона витворяла з англійською економікою,раптом ,почали доказувати та доводити ,які збиткові ті нововолинські шахти,а шахтарі то є несвідоме бидло та дармоїди Скоро вони договоряться до того ,що і долар рухнув із-за тих шахтарів-нахлєбніків ,і рівень життя падає і ціни ростуть саме із-за них Шановні шахтарі та їх сімї, не розраховуйте на допомогу цих =любих друзів= ,готуйтесь отримати від них нові порції помиїв та брехні на свою адресу.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus