USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

На два фронти: шахтарі їдуть в Київ і планують перекрити дорогу

13 Січня 2015 08:41
Нововолинські шахтарі працюватимуть на два фронти: декілька людей з ініціативної групи поїде до Києва на зустріч із профільним міністром, решта активістів перекриватиме автодорогу на виїзді з міста - біля автозаправки "ОККО". Рух буде заблоковано з 10:00. Про це повідомляє Нововолинський інформаційний портал.

Нагадаємо, сьогодні, 13 січня, запланована зустріч Міністра енергетики і вугільної промисловості Володимира Демчишина, голови Волинської ОДА, міського голови Нововолинська Віктора Сапожнікова, профспілкового комітету гірників та представників трудового колективу ДП "Волиньвугілля". Волинські гірники сподіваються на позитивне вирішення своїх проблем під час багатосторонньої зустрічі.

"Коли активісти почали готуватися до поїздки, "заворушилося" й керівництво, - розповідає голова ініціативної групи Богдан Макарчук. - До Києва вирішили поїхати гендиректор ДП "Волиньвугілля" Михайло Гарбузюк та голова теркому профспілки Юрій Калістратов. А з собою беруть голів "кишенькових" профспілок. Від недобудованої копальні поїде директор Петро Солоп і представник держзамовника Віктор Дук".

"До речі, будемо виступати на брифінгу нардепа Ігоря Гузя у Верховній Раді, вже й перепустки нам замовили, - продовжує активіст. - Міський голова Віктор Сапожніков, коли дізнався про брифінг, зателефонував до нардепа й обурився, чому і йому не замовили перепустку".

"Столичні" плани в шахтарів такі: сьогодні - прийом у міністра і брифінг у ВР; в середу - гостюють на ефірах телеканалів; у четвер - будуть на розширеній президії ЦК профспілок працівників вугільної промисловості, яку ініціював Віктор Турманов. Зустріч відбудеться в готелі "Інтурист".

Нагадаємо, раніше Інформаційне агентство Волинські Новини повідомляло, що Уряд віддав перевагу вугіллю з ПАР, а не львівсько-волинським шахтам, мовляв, до волинського вугілля є претензії щодо низької якості.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 11
месник Показати IP 13 Січня 2015 09:03
А до Гузя вже треба запрошення брати??????? Він кістки собачої не вартує!!!!!!!!!!
собр Показати IP 13 Січня 2015 09:20
коли заплатять за охорону шахти №10? Заборогованість більше року!
Волинь Показати IP 13 Січня 2015 09:59
Треба банду пороха-кролика гнати в Ростов, до януковича, бо нова банда нічим не краща за попередню. Тільки хочуть мільярди красти .
Сем Показати IP 13 Січня 2015 10:56
Навіщо нам те вугілля? Скупити в поляків, а коли в них закінчиться, продавати їм своє по нормальній ціні.
Дайджест Показати IP 13 Січня 2015 11:05
Волинському народному депутату від партії "Народний Фронт" Ігорю Гузю подобається російський політик, лідер Чечні Рамзан Кадиров. Про це можна зробити висновок відвідавши акаунт Рамзана Кадирова у Фейсбуці. Ігор Гузь там є серед понад 350 000 чоловік які лайкнули (уподобали) сторінку чеченського лідера. Варто зазначити, що Рамзан Кадиров є путінським намісником у Чечні, саме його покидьки з чеченської поліції вбивають наших хлопців, катують, відрізаючи вуха і носи і т. д на Сході України. Нагадаємо, що сьогодні депутат Рівненської обласної ради Степан Молчан видалив із друзів у соціальній мережі Facebook усіх тих, хто свого часу сподобав сторінку президента Чечні Рамзана Кадирова та російського президента Володимира Путіна. Окрім того, Степан Молчан закликав інших також провести подібну чистку друзів.
Штефан, Луцьк Показати IP 13 Січня 2015 11:56
Тут можна,що завгодно писати, але єдиний реальний шанс на порятунок вугільної галузі гірники бачать в активній державній діяльності міського голови Нововолинська Віктора Сапожнікова та Народного депутата ВР України Ігора Гузя!
Антрацит до Штефан, Луцьк Показати IP 13 Січня 2015 16:17
По-перше, ти політично неграмотний - немає в Україні такого як "Народний депутат ВР" - є просто "народний депутат". По-друге, Гузь голосував за державний бюджет 2015 року, в якому не передбачено фінансування шахт на Волині - чим він може допомогти - РУПОРОМ хіба? Це крикун, пустослів, нероба і нездара - як і переважна більшість людей, які зараз при владі. Опустися на землю, Степане (букву "Ш" сам собі допишеш), - ця влада ще більше антинародна, ніж та, яку прогнали!
Слуги народу Показати IP 13 Січня 2015 12:25
Сьогодні при вікритті сесії Верховної Рди ніхто із депутатів навіть не згадав про катастрофічну ситуацію в українській енергетиці,про заплановане масове закриття шахт в Нововолинську та Донбасі,про дво-тримісячні борги по виплаті зарплати шахтарям,про незаплачене шахтам забране у їх вугілля,про корупційні схеми навколо поставок вугілля із ПАР,про масові відключення від енерго постачання промислових підприємств та навіть шахт, про намір профспілок у разі невиконання владою їх вимог оголосити загальний страйк.Як на мене, в стінах Веховної Ради продовжує лунати піар та демагогія ,ніхто не бажає по справжньому захищати людину праці,гірника,металурга,бюджетника.
дідо до Слуги народу Показати IP 13 Січня 2015 12:42
Може то й добре, що не згадали!
Марія-дідо Показати IP 13 Січня 2015 15:22
Чому?Чи думаєте на злиднях шахтарів своє щастя та добробут побудувати?Не вийде!
дідо до Марія-дідо Показати IP 13 Січня 2015 18:04
вийде, Марійко, вийде!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus