USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

На вихідних «Старий Луцьк» зіграє останні домашні матчі групового етапу. Анонс

26 Березня 2021 17:37
У найближчі вихідні баскетбольний клуб «Старий Луцьк – Університет» зіграє останні домашні матчі групового етапу. Лучани на власному майданчику приймуть БК «Черкаські Мавпи-2».

Матчі відбудуться в ОДБСШ у суботу о 19.00 та в неділю об 11.00.

У минулому турі луцька команда з перемінним успіхом провела дві гри з «Житомиром». Якщо у першому матчі «Старий Луцьк» поступився (60:72), то в другому матчі лучани зуміли взяти впевнений реванш (95:82).

Цього разу вдома «Старий Луцьк» прийме дубль «Черкаських Мавп». В минулому турі черкащани зіграли дещо подібно до лучан, вигравши перший матч (83:70) у «Говерли» та програвши другий (79:94).

Найрезультативнішим у гостей є Юрій Романовський, який в середньому закидає 16,9 очка за гру. Найбільше підбирань робить Владислав Семерич – 5,8 за гру. А найкращим асистентом є Кіріл Крутогуз – 2,7 передачі за гру.
Цікаво, що свого часу за «Черкаські Мавпи» виступав лучанин Максим Дейна, який нині захищає кольори «Старого Луцька», тож для нього ці дві гри будуть особливими.

Попри те, що «Старий Луцьк» знаходить на другом місці у групі, а черкащани – на сьомому, луцьким баскетболістом не варто розслаблятися.

Гравці потребують підтримки вболівальників, тож вони запрошують фанів підтримати команду, нагадуючи про дотримання карантинних правил.

Олександр ЗЕЛІНСЬКИЙ
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus