USD 39.50 39.82
  • USD 39.50 39.82
  • EUR 39.70 40.00
  • PLN 9.76 9.92

На «Замок шоу № 4» відзначилися львів’яни

1 Червня 2017 22:01
На кілька років продовжили життя лучанам гумористи «Замок шоу № 4», подарувавши їм безліч жартів, сценок, а також хороший настрій і неймовірні емоції.

Команди-учасники телевізійного проекту «Ліга сміху», зокрема луцький «Замок Любарта», львівська «Загорецька Людмила Степанівна» та сумська «Ніколь Кідман», представили четверту серію гумористичного «Замок шоу». Захід відбувся 1 червня у театрі імені Тараса Шевченка.

На початку учасники команди «Замок Любарта» відзначили, що попереднє шоу відбулося близько півроку тому й за цей час багато що змінилося, наприклад лучани тоді приїздили на концерт на маршрутках за 3 гривні.
Незважаючи на те, що захід покликаний, перш за все, розвеселити публіку, гумористи неодноразово торкалися актуальних суспільних тем, зокрема нещодавнього візиту президента на Волинь, проблеми неприємних запахів у нашому місті, поширення львівського сміття Україною, поганого знання англійської українцями тощо.

Дісталося й представникам ФК «Волинь». Так, артисти під час однієї зі сценок представили публіці 5-літровий бутель зі сльозами Віталія Кварцяного.

Особливо бурхливі овації заслужила львівська команда «Загорецька Людмила Степанівна», яку «запросили, щоб на її фоні, ті дві команди виглядали дуже смішними».
Окрім основних виступів, присутні отримали змогу поставити запитання командам. Запитували, в тому числі, про те, що може неприємно пахнути в Луцьку, та хто, виїжджаючи останнім з України за безвізу, вимкне світло.

Відзначимо, що наступного шоу лучани чекатимуть ще довго. Воно має відбутися майже через рік – 1 квітня 2018 року.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 3
Вова Показати IP 2 Червня 2017 06:58
200 грн викинули з дружиною на вітер.Хоча спочатку хотіли взяти квитки по 250. Шоу для малолєток. Жарти плоскі. Очікували чогось більшого. Єдине добре, що шоу тривало тільки 1 год.
Наташа Показати IP 2 Червня 2017 09:05
Дуже сподобалось шоу. Загорецька просто розірвала. І концерт тривав півтори години точно. Було круто.
Ігор до Наташа Показати IP 2 Червня 2017 11:55
концерт тривав рівно 1 годину, почали з 20 хв запізненням

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus