USD 39.50 39.90
  • USD 39.50 39.90
  • EUR 39.70 40.00
  • PLN 9.76 9.94

На землеустрій Луцька дають мільйон

6 Лютого 2014 08:01
Місто потребує розробки зонування територій, значне фінансування міській раді потрібно витратити на землеустрій.

Про це стало відомо під час постійної комісії з питань генерального планування, будівництва, архітектури та землеустрою міської ради сьогодні, 5 лютого.

Заступник міського голови Лариса Соколовська зазначила, що цього року на землеустрій виділено з бюджету 1 мільйон гривень. Ще 350 тисяч - на зонування територій.

До слова, цього року потрібно розробити новий генеральний план міста. Поки що невідомо, які зміни будуть в новому генеральному плані, чи, можливо, генеральний план діятиме в старій редакції, зазначила заступник міського голови.

Фінансування також портебує новостворена кадастрова служба, якій необхідно придбати нове обланання, зокрема, сервер. Зі слів Лариси Соколовської, на це витратять гроші з видатків на виконавчі органи влади. Нагадаємо, на виконавчі органи влади Луцька міськрада виділила 32 мільйони гривень.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus