USD 39.00 39.37
  • USD 39.00 39.37
  • EUR 39.25 39.70
  • PLN 9.76 9.95

На додаткову землю для гаразджинського кладовища потрібен мільйон

27 Серпня 2009 17:22
Чотири додаткові гектари землі для кладовищі в Гаразджі обійдуться в мільйон гривень. Про це повідомляють «Волинські Новини».
Як розповів в інтерв’ю СіДу директор Луцького спеціалізованого комбінату комунально-побутового обслуговування Олександр Вікторов, аби зарезервувати місце на кладовищі в селі Гаразджа, що неподалік Луцька, метикуваті люди будують власні пам’ятники біля захоронення рідних.
Він каже, що найперша проблема – брак землі для захоронення. У Гаразджі вже майже немає вільних місць. За чотири додаткові гектари треба заплатити мільйон гривень. Це при тому, що на утримання міських кладовищ нині недоотримали з міського бюджету 300 тисяч гривень.
Тим часом спецкомбінат працює на повному госпрозрахунку, шість цехів випускають обрядову атрибутику, економлять кожну копійчину. Головний інженер комбінату Олександр Закревський основним завданням вважає переведення котелень на тверде паливо, що дасть змогу наполовину здешевити витрати на енергоносії.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus