USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

На FREEMAIL – 5 мільйонів поштових скриньок

12 Червня 2009 11:39
Кількість поштових скриньок в українській електронній пошті FREEMAIL перевищила 5 мільйонів. Про це 12 червня інформують «Волинські Новини».
 
За 2008 рік аудиторія FREEMAIL виросла більш ніж удвічі, перевищила 2 мільйони користувачів на місяць, а сам національний поштовий сервіс FREEMAIL став «Українською електронною поштою року». FREEMAIL уміє відправляти великі файли обсягом до 10 Гб і листи з інших електронних адрес своїх користувачів.
 
Не стоять на місці й абоненти найпопулярнішої української електронної пошти – їх стає все більше і більше. Якщо в липні минулого року було зареєстровано 4 мільйони поштових скриньок, то вже зараз подолано рубіж у 5 мільйонів. Отже, FREEMAIL не просто мільйонник, а 5-мільйоник.
 
Як зазначив директор по маркетингу компанії «УКРНЕТ» Михайло Іртлач, «ми хочемо побажати всім нашим користувачам тільки позитивних емоцій від спілкування через FREEMAIL – радісних листів і приємних вістей. Найближчим часом ми порадуємо всіх вдосконаленою версією пошти, яка просто літатиме».
 
Судячи з усього, за інформацією Ukr.net, до кінця 2009 року у FREEMAIL буде ще +1 мільйон.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus