USD 39.40 39.75
  • USD 39.40 39.75
  • EUR 39.60 40.00
  • PLN 9.80 9.95

На громадських роботах на Ковельщині – найбільше жителів Люблинецької сільради

21 Жовтня 2008 18:00
Голова Ковельської райдержадміністрації Валентин Скуба провів робочу кущову нараду із селищними, сільськими головами на базі Велицької сільської ради. Про це 21 жовтня повідомляють «Волинські Новини».
Як інформує офіційний сайт Ковельської РДА, на порядок денний наради виносилось питання про організацію оплачуваних громадських робіт. Станом на 1 жовтня, міськрайонний центр зайнятості направив на оплачувані громадські роботи 366 жителів населених пунктів району.
Найбільше направлено жителів з Люблинецької селищної ради – 105, Голобської селищної ради – 46, Любитівської сільської ради – 32.
«Оплачувані громадські роботи організовуються роботодавцями незалежно від форм власності, у тому числі із використанням коштів Фонду на їх організацію для безробітних осіб. Відповідно до Положення, такі роботи можуть бути як загальнодоступними некваліфікованими, так і кваліфікованими з відповідною оплатою праці їх учасників, яка не повинна обмежуватись мінімальним розміром заробітної плати» – зазначила у своєму виступі начальник міськрайонного центру зайнятості пані Комісарук.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus