USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

На Любомльщині бракує дитячих садочків

16 Березня 2009 11:14
Голова районної державної адміністрації Василь Веремчук та його перший заступник Володимир Склянчук провели виїзні прийоми громадян відповідно у Гущанській та Римачівській сільських радах. Про це 16 березня повідомляють «Волинські Новини».
Як інформує сайт Любомльської РДА, громадяни , які звернулися до голови РДА запитували про надання матеріальної допомоги, про порядок взяття на облік в районному центрі зайнятості, про надання соціальної допомоги , про зміну графіка руху автобуса «Луцьк-Гуща», про доплату до пенсій громадянам ,які мають статус «Діти війни», про виплату втрачених заощаджень ощадбанку СРСР.
Окрім того, любомльчан цікавили питання про виділення коштів на придбання нових костюмів фольклорному колективу «Опалинка», про виділення земельної ділянки під будівництво житлового будинку для багатодітної сім’ї, про вирішення проблем щодо ведення сільськогосподарських робіт у прикордонній смузі та інше.
У Римачівській сільській раді громадяни, які прийшли на прийом до першого заступника голови райдержадміністрації пана Склянчука, просили вирішити питання щодо будівництва нового дитячого садка в селі Римачі, виплати втрачених заощаджень ощадбанку СРСР та інше.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus