USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.15 39.40
  • PLN 9.71 9.93

На Любомльщині говорили про перспективи розвитку медицини

6 Лютого 2009 11:58
Про підсумки роботи лікувально-профілактичних закладів у 2008 році та перспективи розвитку галузі у цьому році говорили на розширеному засідання Медичної ради працівників галузі охорони здоров’я Любомльського району. Про це 6 лютого повідомляють «Волинські Новини».
Як інформує сайт Любомльської РДА, торік лікувальних закладах району стаціонарно пролікувалося 6629 осіб. За звітний період зроблено 533 хірургічні операції, прооперовано 527 хворих.
Окрім того, відбулося 622 пологів, що на 127 більше, ніж у 2007 році, і, як наслідок, зросли показники народжуваності: з 12,4 на 1 тисячу населення до 14,52.
З районного бюджету повністю профінансовано медичні програми: «Онкологія», «Кардіологія», «Цукровий діабет», гемодіаліз, заходи з боротьби з туберкульозом, профілактики і лікування ВІЛ-СНІДу.
У своєму виступі головний лікар Любомльської ЦРЛ Володимир Дибель зазначив, що одним із пріоритетних завдань на цей рік є введення в експлуатацію третьої черги районної лікарні.
Про те, що в минулому році видатки на медицину зросли на 3 мільйони гривень, зауважив голова районної ради Валерій Фурманюк.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus