USD 39.50 39.82
  • USD 39.50 39.82
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

На Любомльщині майже дві тисячі неповносправних

18 Листопада 2008 17:36
Перший заступник голови Любомльської райдержадміністрації Володимир Склянчук провів нараду за участю начальників відділів, управлінь, керівників структурних підрозділів райдержадміністрації , на якій було розглянуто питання «Про підготовку і проведення в районі заходів до Міжнародного дня інвалідів», – повідомляють «Волинські Новини».
За інформацією сайту Любомльської РДА, начальник управління праці та соціального захисту населення райдержадміністрації Богдан Ткачук розповів, що в районі нараховується 2750 інвалідів, з них –256 дітей-інвалідів, 147 інвалідів війни, 68 інвалідів трудового каліцтва.
Відділенням соціально-побутової реабілітації районного територіального центру обслуговується 1186 чоловік, 654 одиноких пенсіонерів та інвалідів перебувають на постійному обслуговуванні на дому. У вересні цього року відкрито реабілітаційну групу при дитячому садку №1 міста Любомль, яку відвідує 9 дітей-інвалідів.
Індивідуальною програмою навчання охоплено 20 дітей. З початку року 38 інвалідам виплачено одноразової допомоги на суму 3616 гривень. 27 інвалідів району оздоровлено протягом року в санаторіях різного профілю, 19 дітей-інвалідів оздоровлено влітку в таборах денного перебування, 12 інвалідів війни оздоровлено за рахунок субвенції, 19 інвалідам війни виплачено компенсації взамін санаторно-курортного лікування на суму 4512,5 гривень.
Проводиться робота по питанню навчання та працевлаштування інвалідів. 422 інваліди нині успішно працюють, 23 – набули статусу безробітного. По підсумках наради прийнято відповідне рішення, зокрема, заходи до Дня інвалідів будуть проводитись в різних інвалідських структурах 1, 2 та 3 грудня.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus