USD 39.62 39.90
  • USD 39.62 39.90
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.94

На майно, яке орендувало «Луцьке РТП», наклали арешт

15 Квітня 2009 10:10
Луцький міськрайонний суд своєю ухвалою наклав арешт на майно, яке орендувало ВАТ «Луцьке РТП» у селі Чаруків Луцького району. Про це у телефонному коментарі «Волинським Новинам» 14 квітня розповів голова спілки власників майнових та земельних паїв села Анатолій Гайдук.
 
Заступник начальника управління агропромислового розвитку Луцької районної державної адміністрації Петро Козачук у коментарі розповів, що 9 квітня збори співвласників в Чарукові, де мали затвердити перелік майна, яке мало повернути «Луцьке РТП», так і не відбулися. За словами пана Козачука, причиною цьому стала відсутність кворуму і бажання селян дочекатися закінчення судових процесів щодо визнання недійсними договорів оренди майна з ВАТ «Луцьке РТП».
 
Голова спілки власників паїв з Чарукова Анатолій Гайдук наголосив, що 3 квітня судовою ухвалою було накладено арешт на майно у селі, яке раніше орендувало «Луцьке РТП». Проте представники державної виконавчої служби, за словами пана Гайдука, ще не приїжджали. Їх візит жителі Чарукова очікують цього тижня. Анатолія Гайдука обурює те, що представники управління агропромислового розвитку РДА ініціювали збори співвласників 9 квітня, знаючи заздалегідь про ухвалу суду. «Він (генеральний директор ВАТ «Луцьке РТП» Сергій Приступа – «ВН») єдиний майновий комплекс взяв і повинен віддати», – вважає пан Гайдук.
 
Довідково:
 
Конфлікт у Чарукова навколо землі та майна колишнього колгоспу імені 8 Березня між селянами і ВАТ «Луцьке РТП» триває вже приблизно один рік. Ситуація стала предметом численних засідань, розгляду судів, особистих прийомів посадовців і навіть кількох сесій Волинської обласної ради. Конфлікт досі не вирішили.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus