USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

На підтримку об’єднань інвалідів луцька мерія виділить 119 тисяч гривень

5 Грудня 2008 14:25
Представники луцьких міських організацій неповносправних при розподілі коштів між ними на наступний рік із міської «кишені» стверджували, що фінансова підтримка з боку луцької мерії сприяє формуванню позитивного іміджу влади. Зокрема три такі об’єднання розподілять між собою майже 119 тисяч гривень. Про це йшлося під час засіданні комісії з питань фінансової підтримки міських громадських організацій ветеранів та інвалідів, - інформує 5 грудня репортер «Волинських Новин».
Ці кошти вони планують використати на комунальні витрати своїх офісів, організацію та проведення концертів для ветеранів та інвалідів, семінари. Також кошти підуть на  сприяння поширенню волонтерської справи та вшануванню активістів і пам’ятних дат.
Комісія із фінансової підтримки заслухала звіт організацій про те, як вони використали кошти, котрі їм виділили минулого року.
Наприклад, нарікання членів комісії викликало те, що Луцька міська організація ветеранів України витратила кошти не на всі напрямки використання бюджетних коштів, котрі відповідають Порядку надання фінансової допомоги таким організаціям.
Такими похибками у їхній діяльності стало витрачання коштів на ритуальні послуги та Інтернет-зв’язок.
У підсумку 75 тисяч гривень отримає Луцька міська організація ветеранів України, 30 тисяч – міський осередок Всеукраїнського об’єднання інвалідів,  а місцева організація інвалідів – 13,7 тисячі гривень.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus