USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

На Рожищенщині посилять контроль над податками?

4 Лютого 2009 11:40
У Рожищенському районі сільським головам порадили максимально стежити за сплатою податків, оскільки у 2009 році вони стануть чи не єдиним джерелом надходжень до бюджету рад. На цьому під час колегії Рожищенської райдержадмністрації наголосив начальник її фінансового управління Володимир Івашин, – повідомляє 3 лютого репортер «Волинських Новин».
 
За словами Володимира Івашина, надходження до районного бюджету із податків у 2008 році зросли на 33,2%, тобто приблизно на два мільйони гривень. Найбільшу частку надходжень становить податок із фізичних осіб – 77,4%.
 
Також начальник фінансового управління Рожищенської РДА зазначив, що минулоріч зібрали вдвічі менший податок від продажу землі негосподарського призначення, ніж у 2007-му. Його сума – 432 тисячі гривень.
 
«Максимально приділяйте увагу податкам, бо це і буде основний дохід сільських бюджетів у 2009 році», – радив пан Івашин.
 
Щодо видатків, то, за словами начальника фінансового управління, їхній рівень сягнув 98%. Відповідно, вдалося повністю виплатити зарплату працівникам бюджетних установ, забезпечити захищеність населення, розрахуватися за енергоносії та виконання програм. Також район зміг зменшити кредиторську заборгованість. «При цьому лишився вільний залишок, який у разі потреби можна буде розділити між сільськими радами», – додав Володимир Івашин.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus