USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.65 39.90
  • PLN 9.72 9.87

На Турійщині любов до книги виховують ляльки

25 Березня 2009 16:04
Щодня у районній дитячій бібліотеці відбуваються заходи присвячені Всеукраїнському тижню дитячого читання. Про це 25 березня повідомляють «Волинські Новини».
За інформацією сайту Турійської РДА, відкрили Тиждень літературним ранком «Країна казкова – країна чудова», на який запросили першокласників НВК «Школа-гімназія» та ЗОШ І-ІІІ ступенів селища Турійськ.
Учасники лялькового театру «Золотий ключик», що діє при бібліотеці підготували для дітей казки «Чарівна сметана» та «Поганий хвостик». Лялькові герої вчили дітей як поводитися з книгами, записували їх до бібліотеки, видавали дітям улюблені книжки.
Кожен із семи днів Тижня присвячено окремій тематиці: пригоди та фантастика – «Дослідники Всесвіту», природа та екологія – «Земля – наш спільний дім», художнього слова – «Ми чуємо тебе, Кобзарю, крізь століття». Звершиться Тиждень днем, присвяченим творчості лауреатів премії імені Ганса-Христіана Андерсена.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus