USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

На Турійщині найкраще організовують правовиховну роботу учні школи-гімназії

10 Грудня 2008 09:54
Заступник голови Турійської райдержадміністрації Наталія Семенчук провела засідання міжвідомчої координаційно-методичної ради з питань правової освіти населення, присвячене 60-й річниці проголошення Загальної декларації прав людини та Дню прав людини. Про це 10 грудня повідомляють «Волинські Новини».
Як інформує сайт Турійської РДА, на засіданні підвели підсумки районного огляду-конкурсу на кращу організацію правовиховної роботи у навчальних закладах району. Найвище оцінено роботу НВК «Школа-гімназія» селища міського типу Турійськ, досвід якої вирішено поширити серед інших навчальних закладів району.
Також було затверджено заходи, які відбуватимуться у районі в рамках Загальноукраїнському форуму «Тиждень права». Серед таких – відкриті двері юстиції», «пряма телефона» лінія з начальником управління юстиції, активізація роботи громадських приймалень та виїзних консультативних пунктів.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
михайло Показати IP 10 Листопада 2010 11:35
Коли читаєш такі звіти-огляди,то ніби повертаєшся в 80-і роки:виконали,провели,прозвітували...Але що змінилося-ніц.Як ходили з пляшками пива на дискотеку і цигарками малолітні так і ходять,як матюкалися на лавочках на площі так і матюкаються і хоча б раз правохоронці затримали якогось малолітнього якій совається після 24години.Та це не можливо,бо це син свата,брата,кума і т.д.А можна б було наповнити місцевий бюджет не запланованими надходженнями і батькам нерви б не псувалися-де це їхнє чадо ночами пропадає.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus