USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.73 40.00
  • PLN 9.76 9.92

На Турійщині утилізують усі непридатні отрутохімікати, якщо в місцевих бюджетів грошей вистачить

24 Березня 2009 15:11
У Турійській райдержадміністрації, що на Волині, відбувся семінар із питань запобігання накопиченню непридатних отрутохімікатів. Про це 24 березня повідомляють «Волинські Новини».
Організували захід координатори проекту «Покращення навколишнього природного середовища в басейні річки Західний Буг». Як відомо, нещодавно в районі зберігалося понад 100 тонн отруйних речовин. За час реалізації проекту вдалося утилізувати майже половину.
Як інформує сайт Міністерства охорони навколишнього природного серидовищи України, учасникам семінару продемонстрували фільм про те, як реалізовувався проект на Волині. Також, розповіли про останні наукові розробки у сфері покращення сільськогосподарського виробництва, зокрема, біологізацію як альтернативу застосування пестицидів, навели результати токсикологічних досліджень територій навколо складів непридатних отрутохімікатів.
Як запевнили організатори заходу, незважаючи на те, що проект невдовзі закінчиться, отрутохімікати, які залишили на території району, утилізують. Та це зроблять вже за кошти місцевих бюджетів.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus