USD 39.40 39.70
  • USD 39.40 39.70
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.80 9.95

На Турійщині від учора є «Ваша книга»

2 Жовтня 2008 10:40
На Турійщині урочисто відкрили магазин «Ваша книга». Про це 2 жовтня повідомляють «Волинські Новини».
За інформацією офіційного сайту Турійської РДА, ця довгоочікувана для району подія стала можливою завдяки добрій ініціативі ВАТ «Волинська обласна друкарня», яке відгукнулося на пропозицію обласної влади і погодилось реалізувати на Турійщині, програму розвитку видання та розповсюдження української книги.
Шлях до книги, перерізавши стрічку, символічно відкрили голова райдержадміністрації Василь Мазурик, заступник голови районної ради Ніна Корецька та голова правління ВАТ «Волинська обласна друкарня» Дмитро Головенко.
Присутніх на заході привітали начальник Головного управління з питань внутрішньої політики та зв’язків із громадськістю облдержадміністрації Юрій Вербич та депутат обласної ради Василь Шевчук.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
Жертва Турійська Показати IP 2 Жовтня 2008 15:50
Заберіть назад ще й "Вашого мера". Як він дістав уже весь Луцьк! За що ви нас так, турійчани?!
Жертва Турійська Показати IP 2 Жовтня 2008 16:07
Заберіть назад ще й "Вашого мера". Як він дістав уже весь Луцьк! За що ви нас так, турійчани?!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus