USD 39.40 39.75
  • USD 39.40 39.75
  • EUR 39.60 40.00
  • PLN 9.75 9.90

На Володимирщині 80% пологів – партнерські

17 Грудня 2008 08:54

Під час засідання обласної координаційної з питань репродуктивного здоров’я при облдержадміністрації районний акушер-гінеколог Володимир-Волинської ЦРЛ Тетяна Васильчук розповіла про підсумки реалізації обласної програми «Поліпшення репродуктивного здоров’я населення на період до 2015 року в співпраці з проектом «Разом до здоров’я» у Володимир-Волинському районі, – інформує 17 грудня репортер «Волинських Новин».

За словами районного акушер-гінеколога Володимир-Волинської ЦРЛ Тетяни Васильчук, у закладі проведена робота з реконструкції акушерського відділення, де діє підготовка до сімейних пологів. «Дуже важко, але часто нам вдається залучити до прослуховування лекцій і чоловіків», – зазначила пані Васильчук.
Результатом цього є те, що у лікарні відбувалися 80% партнерських пологів. Як розповіла Тетяна Васильчук, 93% пологів у закладі відбуваються без хірургічного втручання.
У районі також ведеться активна просвітницька робота: регулярно проводяться заходи інформаційно-навчального характеру і у навчальних закладах з питань статевого виховання. Також у Володимир-Волинському районі працюють два консультативні пункти, завданням яких є запобігання відмови матерів від новонароджених дітей, батьків, у яких діти хворі.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus