USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

На Волинь приїде Єхануров

19 Вересня 2008 15:17

Радник волинського губернатора Іван Луцик під час наради у заступника голови Волинської ОДА Василя Байцима оприлюднив інформацію про можливий приїзд на Волинь міністра оборони України Юрій Єхануров. Про це 19 вересня інформує репортер «Волинських Новин».
Пан Луцик висловив незадоволення інформацією, яка була оприлюднена начальником відділу взаємодії з правоохоронними органами та оборонної роботи апарату Волинської ОДА Олександром Радощуком щодо військових містечок в області. На переконання Івана Луцика, до приїзду міністра оборони Юрія Єханурова, варто підготувати детальнішу інформацію щодо військового майна на Волинь.
Згодом заступник голови Волинської облдержадміністрації Василь Байцим у ексклюзивному коментарі «Волинським Новинам» розказав детальніше про приїзд міністра оборони.
За словами пана Байцима, між Миколою Романюком і Юрієм Єхануровим досягнуто попередньої домовленості про приїзд міністра на Волинь. Василь Байцим розповів, що під час цього візиту планується розглядати долю волинських військових містечок. Також обговорюватиметься питання Луцького військового аеродрому та варіанти щодо його можливого передання у комунальну власність, зокрема з огляду на Євро-2012.
Щодо конкретної дати приїзду, то назвати її заступник губернатора Волині відмовився. Ймовірно, міністр оборони приїде наступного місяця. Проте на конкретні терміни і, взагалі, можливість такого візиту за словами Василя Байцима, впливатиме політична ситуація в країні.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 3
Анонім Показати IP 19 Вересня 2008 15:30
Теж мені міністр оборони, вміє тільки розпродавати літаки-штурмовики по пів ціни від ринкової, і говорити, що добре що й так продали а то могли б згнити. Не здивуюсь якщо вони й своїм "братам грузинам" на дурняка військову техніку позаганяли.
Анонім Показати IP 19 Вересня 2008 16:48
Я скажу як анонім аноніму: ну ти й БЮТівець гониш.
Знаючий Показати IP 22 Вересня 2008 11:49
Насправді йде боротьба між Єхануровим з одного боку та облдержадміністрацією та міською радою з іншого, з приводу того, хто буде дерибанити військові містечка. Недаремно хочуть приховати від громадськості день і час приїзду Єханурова, щоб не дай Бог хтось не зіпсував можливості поживитися.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus