USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

На Волині 212 дітей проживають у прийомних родинах

23 Липня 2009 09:57
Заступник голови обласної державної адміністрації Святослав Кравчук провів нараду під час якої обговорювали питання співпраці служб та центрів у роботі щодо соціального супроводу прийомних сімей та дитячих будинків сімейного типу, сімей опікунів та піклувальників, контролю за станом утримання дітей у цих сім’ях. Про це повідомляють «Волинські Новини».
Як інформує сайт Волинської ОДА, окремо наголошували на необхідності посилення  захисту прав дітей, які проживають у функціонально неспроможних родинах.
За словами пана Кравчука, сьогодні в області 212 дітей проживають у прийомних сім’ях та дитячих будинках сімейного типу, 1198 – родинах опікунів (піклувальників), 2190 – у функціонально неспроможних сім’ях.
Заступник голови облдержадміністрації визначив основні завдання у роботі структур, а також наголосив, що у центрі роботи повинна бути конкретна дитина та її потреби, а усі дії і рішення, які приймаються на місцях, спрямовуватися на вирішення її потреб.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus