USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

На Волині дорадчі послуги у сільському господарстві непопулярні?

25 Червня 2009 13:13
Засідання обласної комісії  з проведення конкурсу серед суб’єктів сільськогосподарської дорадчої діяльності визначило підприємство, яке надаватиме соціально-спрямовані дорадчі послуги. Ним стало ТзОВ «Волинська сільськогосподарська дорадча служба», – повідомляє 25 червня репортер «Волинських Новин».
 
За словами заступника начальника головного управління агропромислового розвитку Волинської облдержадміністрації Людмили Петриканин, цього року для фінансування дорадчих послуг з держбюджету мають виділити для Волині 36 тисяч гривень. План заходів, які реалізовуватимуться за ці кошти, вже затверджений Міністерством аграрної політики. Так, передбачається організувати 2 демонстраційні покази та 11 семінарів, де навчатимуть технологіям вирощування різних культур. Крім того, за гроші обласного бюджету (20 тисяч гривень) передбачається провести 10 семінарів щодо організації обслуговуючих кооперативів.
 
Людмила Петриканин зазначила, що на конкурс документи подало лише одне підприємство – ТзОВ «Волинська сільськогосподарська дорадча служба». Як розповіла пані Петриканин, для того, щоб займатися дорадчими послугами у сільському господарстві, необхідно за власні кошти закінчити відповідні курси, здати екзамени та поїхати у Мінагрополітики з цілим пакетом документів, де видають сертифікат. Наразі, крім «Волинської сільськогосподарської дорадчої служби», такого документа на Волині ніхто не має. Таким чином, ця структура буде здійснювати зазначені заходи, оскільки комісія її визначила переможцем конкурсу.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Юзьо Показати IP 25 Червня 2009 16:30
А хто там в засновниках ТзОВ?

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus