USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.73 40.00
  • PLN 9.76 9.92

На Волині хочуть інвестувати в людей

6 Червня 2008 14:27

Як повідомляє репортер «Волинських новин», у Ковелі 6 червня під час засідання правління Українського національного комітету Міжнародної торгової палати презентували соціально-економічний проект «Інвестори в людей».
Стандарт «Інвестори в людей» - це механізм оптимізації управління персоналом. Він передбачає соціальну орієнтацію бізнесу. Власне, цей стандарт розробили на замовлення британського уряду в 1990 році, а в 1992-му впровадили. Нині т ретина всього зайнятого населення Сполученого королівства працює у компаніях, сертифікованих стандартом «Інвестори в людей». Понад те, він уже діє в 76 країнах світу.
Стандарт «Інвестори в людей» запроваджений на багатьох відомих корпораціях - BMW, BBC, McDonalds, TNT, HSBC. Серед переваг, які відзначають фахівці - поліпшення фінасових показників компанії, створення ефективної системи мотивації персоналу, зменшення плинності кадрів.
Довідково:
На засіданні присутні бізнесмени з Китаю, Польщі, Словенії та Угорщини.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus