USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

На Волині перед спортивними змаганнями школярі проходитимуть медогляд?

9 Грудня 2008 13:58
Сьогодні, 9 грудня, під час семінару-наради «Удосконалення систем фізкультурно-оздоровчої та спортивної роботи в навчальних закладах області» говорили про обов’язкове проходження медичного огляду школярів, – інформує репортер «Волинських Новин».
Перш за все обов’язковий медогляд стосується тих дітей, які братимуть участь у тих чи інших спортивних змаганнях. За словами завідуючої підлітковим відділенням дитячої міської поліклініки Слави Артишевської, «на змагання повинні йти тільки здорові діти».
Порушення цього питання викликало дискусію серед присутніх на нараді – одні з представників заходу висловлювалися проти такої обов’язковості, опираючись на брак часу та віддаленість від обласного центру. «Це робиться для вашого ж захисту, бо ви відповідаєте за цю дитину», – констатувала Слава Артишевська.
«Минулоріч, під час проведення медогляду школярів міста, серед 1300 дітей було 800, у яких виявили захворювання. Дитина – медпрацівник – батьки – вчитель – це те коло, яке вирішить проблему, яка зараз у нас в країні», – зазначила пані Артишевська.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus