USD 39.40 39.70
  • USD 39.40 39.70
  • EUR 39.55 40.00
  • PLN 9.75 9.88

На Волині полюватимуть на диких свиней та оленів

5 Вересня 2008 17:26
Згідно з Законом України «Про мисливське господарство та полювання2 і Положення про Державний комітет лісового господарства України та на виконання наказу Державного комітету лісового господарства України «Про проведення полювання на диких парнокопитних та хутрових тварин у мисливський сезон 2008/2009 року» та згідно з наказом Волинського обласного управління лісового та мисливського господарства, з 1 вересня у Волинській області розпочалося індивідуальне полювання на диких свиней та оленів плямистих. Про це повідомляють 5 вересня «Волинські Новини».
 
За інформацією Міністерства охорони навколишньго природного серидовища України, встановлені такі строки полювання на самців і самок кабана, оленів європейського і плямистого, лося, самок козулі та на молодняк цих видів: з 1 вересня до 28 грудня 2008 року.
Особливістю цього сезону є те, що придбати дозволи на таке полювання можна вже зараз, оскільки кількість ліцензій обмежена.
Волинським обласним управлінням лісового та мисливського господарства спільно з обласними Державною екологічною інспекцією та Державним управлінням охорони навколишнього природного середовища у Волинській області та органами внутрішніх справ здійснюється контроль за дотриманням користувачами затверджених лімітів та норм добування мисливських тварин, охороною державного мисливського фонду від браконьєрів, суворим дотриманням мисливцями правил полювання, технікою безпеки та ветеринарно-санітарними вимогами.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus