USD 39.75 40.05
  • USD 39.75 40.05
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.72 9.94

На Волині продали десять гектарів землі

3 Жовтня 2008 11:53

Із початку цього року на Волині продано на аукціонах 35 земельних ділянок загальною площею понад 10,6 гектара. Про це 3 жовтня повідомляють «Волинські Новини».
За інформацією Держкомзему, торги проводилися на підставі затверджених органами місцевого самоврядування та місцевими державними адміністраціями Положень, що регламентують порядок підготовки та проведення земельних аукціонів.
Із початку року у Волинській області на земельних торгах продано 35 земельних ділянок, загальна площа яких – 10,61 гектара. За ці ділянки до бюджетів потрапили 10,2 мільйона гривень. Окрім того, за вісім прав на оренду земельних ділянок площею майже п’ять гектарів виручили 990 тисяч гривень. 
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
малий та середній бізнес Показати IP 6 Жовтня 2008 10:49
Такі закони і дії місцевих владців призвели до того, що покупцями земельних ділянок, а також здобувачами права оренди відтепер будуть тільки олігархи. Вони проходять по списках у Верховну Раду і приймають закони "під себе". А механізм тут дуже простий - за результатами попередніх продаж земельних ділянок експерти формують стартову ціну на наступний аукціон. Таким чином ціни вже нагнали до занебесних - мільйон за 1 га.
Анонім Показати IP 6 Жовтня 2008 11:24
Земелька валить до "грошових мішків" , а простій людині та навіть середньому - сиди і не рипайся. І всі волають: "урья","урья", "яка хороша влада, які мудрі керівники"

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus