USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

На Волині радилися, як підтримати студентське самоврядування

12 Березня 2009 10:37
Учора, 11 березня, у приміщенні Волинського державного училища культури й мистецтв відбулося засідання обласного методичного об’єднання заступників директорів із питань гуманітарної освіти і виховання. Про це інформують «Волинські Новини».
 
За повідомленням прес-служби АМоРе, заступники директорів вищих навчальних закладів І-ІІ рівня акредитації Волинської області зібралися для обговорення важливих питань гуманітарної та виховної роботи у своїх навчальних закладах. На заході говорили про студентське самоврядування та молодіжний рух на Волині.
 
Окрім представників обласних держадміністрації та ради, участь у цьому засіданні взяли голова ВОМГО «Асоціація Молодих Реформаторів (АМоРе)» Михайло Шелеп та координатор у місті Луцьку Програми сприяння розробки та впровадження етичних норм у функціонування вищих навчальних закладів міст Львова та Луцька Катерина Мартиненко.
 
Вони розповіли про діяльність АМоРе в напрямку зміцнення та підтримки студентського самоврядування на Волині, зокрема про підготовку 2-го видання Довідника студентських організацій вищих навчальних закладів Луцька, та про продовження реалізації проектів «Громадський актив Луцька» та «Студентський простір». Також аморівці пояснили мету та завдання реалізації Програми сприяння розробки та впровадження етичних норм у функціонування вищих навчальних закладів міст Львова та Луцька.
 
На завершення, було запропоновано представникам вищих навчальних закладів І-ІІ активніше інформувати учнів та студентів про заходи, що проводяться молодіжними громадським організаціями, для чого більш ефективніше використовувати мережу Інтернет .
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus