USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

На Волині таксисти, що економлять на ліцензії, втрачають автомобілі

1 Квітня 2009 15:16
Перевезення представника податкової міліції може завершитися для не ліцензованих таксистів конфіскацією їхнього транспортного засобу. Про це під час засідання обласної координаційної ради з безпеки дорожнього руху розповів начальник територіального управління «Головавтотрансінспекції» у Волинській області Володимир Степанов, – повідомляє 1 квітня репортер «Волинських Новин».
За словами Володимира Степанова, у області зареєстровано 394 суб’єкти господарювання, що займаються перевезенням пасажирів на таксі. У їх розпорядженні перебуває понад 1,2 тисячі транспортних засобів.
Однак, проблемним лишається питання не ліцензованих перевізників. Тому управління разом із податковою міліцією влаштовують рейди, під час яких виявляють порушників. Як розповів пан Степанов, вони діють шляхом підсадки – коли представник податкової замовляє таксі і після подорожі з’ясовує інформацію про наявність необхідної документації. Таким чином, станом на сьогоднішній день через відсутність ліцензії – понад десять таксистів лишилися без своїх транспортних засобів.
Крім цього, начальник територіального управління «Головавтотрансінспекції» у області розповів про перевірку шкільних автобусів. За минулий рік склали сім протоколів. Основними порушеннями були зберігання транспорту у неналежних умовах та недостатній стаж водіїв, який має становити мінімум п’ять років.
Найсерйозніша ситуація виявилася на Маневиччині, де шофер перевозив дітей, хоча його ліцензія була анульована. «Адже при анульовувані ліцензії сам документ лишається у водія. Таким чином, він просто показав його у відділі освіти та отримав дозвіл на перевезення», – пояснив Володимир Степанов.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus