USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

На Волині цьогоріч перевірили 54 пункти приймання молока

27 Лютого 2009 14:46
Інспекція якості та формування ресурсів сільськогосподарської продукції облдержадміністрації здійснює постійний контроль за дотриманням молокопереробними підприємствами вимог нормативних документів під час купівлі молока в господарствах населення. Про це 27 лютого повідомляють «Волинські Новини».
Державні інспектори у районах за два місяці поточного року провели 54 перевірки пунктів приймання молока від індивідуальних здавців. Вони показали, що не всі приймальні пункти забезпечені миючими та дезинфікуючими засобами, лабораторними приладами, обладнанням та посудом, необхідними для визначення якісних показників молока.
Як інформує сайт Волинської ОДА, за результатами контрольних перевірок керівникам молокоприймальних підприємств видані  розпорядження про усунення виявлених порушень.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus