USD 41.20 41.50
  • USD 41.20 41.50
  • EUR 41.35 41.70
  • PLN 10.30 10.55

На Волині відбирали проекти транскордонного співробітництва

19 Лютого 2009 13:36
У приміщенні Волинської обласної державної адміністрації відбулося засідання комісії з конкурсного відбору проектів транскордонного співробітництва. Про це 19 лютого інформує репортер «Волинських Новин».
 
Всього до участі у конкурсному відборі подано 25 проектів від 11-ти установ області. Загальна сума, заявлена до фінансування – 31 мільйон гривень. Проте лише 23 проекти зможуть «пройти далі», до Києва. Там будуть вирішувати, які саме проекти з Волині слід включати до Державної програми розвитку транскордонного співробітництва.
 
Тематика поданих проектів стосується охорони навколишнього середовища, розвитку туристичної галузі, різноманітних інноваційних пропозицій тощо. Вів засідання конкурсної комісії начальник управління міжнародного співробітництва та європейської інтеграції Волинської облдержадміністрації Андрій Ломага.
 
Довідково:
 
Для розгляду проектів транскордонного співробітництва Мінекономіки утворює міжвідомчу робочу групу за участю зацікавлених органів виконавчої влади, яка готує рекомендації щодо складення переліку проектів, виходячи з першочерговості їх реалізації та можливостей державного фінансування на відповідний рік.
 
На підставі зазначених рекомендацій Мінекономіки складає перелік проектів транскордонного співробітництва та подає Кабінетові Міністрів України в установленому порядку проект рішення про внесення відповідних змін у додаток до Програми, не пізніш ніж 1 березня року, що передує року, протягом якого передбачається надання державної фінансової підтримки.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus