USD 39.60 39.84
  • USD 39.60 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

На Волині відзначили тих, хто гарантує права на землю

12 Березня 2009 12:25
Сьогодні, 12 березня, відбулися урочистості з нагоди Дня землевпорядника, де нагородили найсумлінніших працівників цієї професії на Волині. Про це інформує репортер «Волинських Новин».
На урочистості прибули заступник начальника Держкомзему та земельних ресурсів Віктор Петрук, голова Волинської ОДА Микола Романюк, начальник головного управління Держкомзему у Волинській області Cерій Шабала, начальник головного управління агропромислового розвитку облдержадміністрації Анатолій Аршулік та керуючий справами виконавчого апарату обласної ради Андрій Киричук.
За словами заступника начальника Держкомзему та земельних ресурсів Віктора Петрука, на сьогодні основна проблема, яка стоїть на шляху роботи землевпорядників, – недостатня та недосконала законодавча база, що на його переконання, призводить до хаосу.
«Однак, разом із тим, перед нами поставлені чотири чіткі цілі, котрих ми повинні досягати: гарантування прав на землю, планування використання земель та землеустрою, економіка землекористування та розвиток земельних відносин. Та головне завдання сьогодні – привітати вас із професійним святом», – зазначив пан Петрук.
Від імені Держкомзему начальниці управління у Іванничівському районі Анні Гупало вручили нагрудний знак – «Почесний працівник Держкомзему» та 3 грамоти для працівників органів земельних ресурсів області.
Голова Волинської ОДА Микола Романюк розповів, що в одному з районів Волині до нього прийшов літній волинянин з грубезною папкою документів – результатом 4-річної тяганини в суді через землю. «Він бідкався про те, що його сусідка відібрала у нього 59 сантиметрів городу. Тому я розумію, як вам складно працювати», – сказав пан Романюк.
Окрім того, грамоти та подяки для працівників органів земельних ресурсів області вручили всі представницькі органи влади Волині.   
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus