USD 39.50 39.90
  • USD 39.50 39.90
  • EUR 39.77 40.15
  • PLN 9.76 9.95

На Волині все більше звітів в електронному вигляді

5 Березня 2013 17:46
На Волині більше двохсот реєстраторів розрахункових операцій формують звітність в електронному вигляді.

Так, у лютому 2013 року копії розрахункових документів та фіскальних звітів в електронному вигляді до серверу обробки інформації ДПС автоматично передавали більше двохсот касових апаратів, - про це інформує сектор взаємодії із ЗМІ та громадськістю ДПС у Волинській області.

Від переобладнання наявної касової техніки під нові стандарти звітування їх користувачі не зазнали значних фінансових витрат. Отож, в ДПС Волині очікують, що кількість модернізованих РРО стрімко зростатиме.

Податкова рекомендує активніше спілкуватися зі спеціальними сервісними організаціями всім бажаючим обладнати РРО спеціальними модемами для передачі даних про розрахункові операції.

Довідково:
На Волині зареєстровано більше двох тисяч реєстраторів розрахункових операцій, які підлягають доопрацювання для формування контрольної касової стрічки в електронному вигляді.

Касові апарати типу MINI-400ME, MINI-500ME та MINI-500.02ME зі старішими версіями внутрішнього програмного забезпечення, можна переобладнати для звітування в електронному вигляді.

Модернізувати наявні касові апарати, або ж придбати нові для формування контрольної касової стрічки в електронному вигляді зобов’язує закон. Із 1 липня 2013 року за її неподання виникає фінансова відповідальність.

У Державний реєстр реєстраторів розрахункових операцій вже внесли ряд моделей РРО, які забезпечують передачу контрольно-звітної інформації до органів ДПС: MINI-Т400ME, MINI-500ME (версія внутрішнього програмного забезпечення (далі ВПЗ) 56-08), MINI-500.02ME (версія ВПЗ 52-09), МІНІ-ФП6 (версія ВПЗ 257.05) виробництва ТОВ «Юнісістем» та ІКС-М500 (версія ВПЗ 2-01) виробництва ТОВ «ІКС-Маркет».
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus