USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

На Волині вирішили, що чужих дітей не буває

10 Січня 2009 15:37
Вихованці волинської молодіжної організації «Ми плюс» подарували соціально незахищеним дітям містерію «Прийдімо та поклонімося». Також під час організованого свята двісті сімей отримали солодкі подарунки, - повідомляє 10 грудня репортер «Волинських Новин».
За словами голови правління ВОМГО «Ми плюс» Сергія Семенюка, сьогоднішня вистава є заключним етапом проекту «Чужих дітей не буває». В рамках проекту, який розпочали ще 17 грудня 2008 року, представники організації об’їздили волинські притулки для сиріт.
Також спільно із двома мережами супермаркетів вони зібрали новорічні подарунки для дітей-чорнобильців, сиріт, малозабезпечених сімей. Таким чином, під час вистави двісті сімей отримають солодкі подарунки.
Вистава-містерія «Прийдімо та поклонімося» тривала близько сорока хвилин, під час якої, за допомогою танців та співів, вихованці організації «Ми плюс» подарували присутнім християнську казку.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus