USD 39.50 39.80
  • USD 39.50 39.80
  • EUR 39.73 40.00
  • PLN 9.76 9.92

На Волині застосовано санкції до порушників валютного законодавства

25 Березня 2009 13:29
На Волині до 12 порушників вимог валютного законодавства застосували спеціальні санкції. Про це 25 березня повідомляють «Волинські Новини».
Станом на 1 березня 2009 року 80 волинських суб’єктів господарювання не повернули валютні цінності в Україну вчасно. Відтак, на початок березня  вони мали  дебіторську заборгованість від здійснення зовнішньоекономічних операцій на суму 10,6 мільйона доларів. У порівнянні з початком цього року сума простроченої дебіторської заборгованості збільшилась на 26,7 тисячі доларів.
За інформацією сайту Державної податкової адміністрації у Волинській області, по 18 суб’єктах (9 резидентах і 9 нерезидентах), які в списку порушників, податківці ставили питання перед Міністерством економіки України щодо обмеження їх зовнішньоекономічної діяльності.
Відповідно до цих подань, Міністерство економіки застосувало спеціальні санкції до 12 порушників вимог валютного законодавства, в тому числі до 6 суб’єктів зовнішньоекономічної діяльності області та 6 їх іноземних партнерів, які не повернули в Україну валютні цінності на загальну суму 25,5 тисячі доларів.
Завдяки заходам, котрі вжили підрозділи контролю за операціями у сфері ЗЕД області, за січень-лютий 2009 року в Україну з-за кордону повернули валютні цінності 4 суб’єкти зовнішньоекономічної діяльності на 8,5 тисячі доларів.
Станом на 1 березня 2009 року рішення суду задоволено позовні заяви 35 резидентів про стягнення заборгованості з нерезидентів на суму 1,6 мільйона доларів.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus