USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

На Волині згоріли сосонки, які минулоріч посадили школярі Усичівської ЗОШ

16 Квітня 2009 15:53
Через те, що якийсь «дбайливий» господар підпалив суху траву, згоріли сосонки, посаджені минулого року дітьми Усичівської школи. Про це 16 квітня інформують «Волинські Новини».
 
«Аж душа болить. Діти так працювали, так раділи маленьким деревцям, яким дали життя. Висаджуючи ліс, вони вчилися доброті, любові до рідного краю, до кожної рослинки. І що тепер їм скажеш, як поясниш, що якась доросла людина, яка б мала бути свідомою і розуміти, що робить, підпалила їхню працю?» – каже директор навчального закладу Анатолій Карпінський.
 
За повідомленням прес-служби Волинського обласного управління лісового та мисливського господарства, помічник лісничого Шепельського лісництва Юрій Ковалюк констатує, що «згоріло досить багато: на одній ділянці 8 гектарів, на іншій 1,5 і ще 2,5». «Таких людей треба карати», – переконаний він.
 
На щастя, вогонь вдалося загасити і він не підійшов до дорослих насаджень. Проте на пагорби, які більше нагадують згарище, страшно дивитися.
 
Нагадаємо, що на Волині протягом кількох тижнів горіли сотні гектарів трави і стерні.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus