USD 39.60 39.84
  • USD 39.60 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

На Волині знають, як захистити трудові права

23 Вересня 2009 09:54
У Луцьку затвердили заходи щодо забезпечення трудових прав працівників, легалізації заробітної плати та зайнятості населення.  Про це 23 вересня інформують «Волинські Новини».
Засідання відбулося за участі заступника голови облдержадміністрації Василя Байцима, представників ДПА в області, прокуратури, органів Пенсійного фонду України в області, Територіальної державної інспекції праці в області та головного управління праці, соціальних питань та у справах захисту населення від наслідків Чорнобильської катастрофи облдержадміністрації.
Учасники наради обговорили та затвердили заходи щодо забезпечення трудових прав працівників, легалізації заробітної плати та зайнятості населення. За результатами міжвідомчої наради підписали спільний наказ, пише офіційний сайт ВОДА.
Реалізація намічених заходів сприятиме підвищенню рівня сплати податку з доходів фізичних осіб до місцевих бюджетів, внесків на загальнообов’язкове державне пенсійне страхування,  гарантуванню трудових прав громадян, – запевняють обласні владці.
 
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
rw5 Показати IP 23 Вересня 2009 12:25
Запрсили б ще когось із представників роботодавців, для більшої користі?

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus