USD 39.50 39.90
  • USD 39.50 39.90
  • EUR 39.77 40.15
  • PLN 9.76 9.95

На Волині зупинили зростання заборгованості до Пенсійного фонду

12 Травня 2009 16:02
На Волині вдалося зупинити зростання обсягів заборгованості по платежах до Пенсійного фонду. Про це розповів начальник головного управління ПФУ Петро Філіпчук, – повідомили «Волинським Новинам» у прес-службі глави ОДА.
До бюджету Фонду протягом січня-квітня 2009 року надійшло 439,8 мільйона гривень власних надходжень, що становить 106% планових показників. Порівняно із аналогічним торік власні доходи управління зросли 1,4 мільйона гривень.
За словами начальника головного управління Пенсійного фонду України в області Петра Філіпчука, завдяки роботі з боржниками вдалося зупинити ріст заборгованості по платежах до Пенсійного фонду.
«За попередніми даними, борг із сплати страхових внесків за квітень поточного року зменшився на 505,2 тисячі гривень і станом на 1 травня 2009 року становить 22,7 мільйона гривень. Зменшення заборгованості відбулося переважно за рахунок часткової сплати боргу підприємствами ДП «Волиньвугілля», – розповів пан Філіпчук.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus