USD 39.50 39.90
  • USD 39.50 39.90
  • EUR 39.70 40.00
  • PLN 9.76 9.94

На Волинській митниці «цигарковий улов» потягнув на 70 тисяч гривень. ФОТО

28 Квітня 2009 08:35
16,5 тисячі пачок цигарок затримали в міжнародному пункті пропуску «Доманове», – 28 квітня інформують «Волинські Новини».
 
Працівники  Волинської митниці, як повідомили у її прес-центрі,  спільно з прикордонниками  під  час  здійснення митного контролю вантажного  автомобіля «DAF» з  причепом виявили «цигаркову» схованку. Автівка і причіп до неї слідували з України  до Литви  без  вантажу, керував  транспортним засобом наш співвітчизник.
Здавалося б, що там контролювати, коли вантаж відсутній? Проте  досвід  та інтуїція охоронців  кордону  вкотре  не підвели: було  прийнято  рішення детально оглянути  вантажівку. І, як  виявилося, не дарма. 8 900 пачок цигарок «Bond», 2070 пачок «LM» та 5570 пачок тютюнових  виробів «West» – такою була «знахідка» контролерів.
Тютюнові  вироби  були приховані досить ретельно, задля їх виявлення довелося демонтувати підлогу й у вантажівці, й у причепі. Саме  у  порожнини  їхніх днищ  були  щільно  вкладені пачки з  цигарками.
 
За цим фактом працівники Волинської  митниці склали  протокол  про порушення  митних  правил. Ватажний автомобіль  та  причіп до нього, які  використовувалися  для  приховування, та  16 540 пачок  цигарок  загальною вартістю  приблизно 70 тисяч гривень вилучено.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus