USD 39.75 40.05
  • USD 39.75 40.05
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.72 9.94

На волинських складах цивільної оборони зберігатимуть гуманітарку?

29 Квітня 2009 16:08
На Волині склади майна цивільної оборони планують здавати в оренду. Таку пропозицію під час засідання комісії з питань депутатської діяльності, захисту прав людини, законності, боротьби зі злочинністю Волинської облради озвучив начальник управління з питань надзвичайних ситуації ОДА Микола Штирхун, – повідомляє 29 квітня репортер «Волинських Новин».
 
За словами Миколи Штирхуна, на Волині розташовані три склади, у яких зберігаються дозиметричні прилади та засоби захисту органів дихання. Наразі вони заповнені лише на 10%. Тому він подав пропозицію здати ці приміщення в оренду на один-два роки, що окупить витрати на їхнє утримання.
 
Оренда таких складів можлива лише на засадах конкурсу. Однак, як зазначив пан Штирхун, тут існує проблемний момент – на сьогодні немає претендентів. Лише у селищі Торчин чоловік хотів у такому приміщенні зберігати гуманітарну допомогу.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus