USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

НАБУ засекретило розслідування у справі мільйонного виграшу Ляшка

5 Квітня 2018 23:43
Минулий рік для Олега Ляшка став надзвичайно вдалим. Крім свого маєтку в елітному Козині, він добудував дім і своїй безробітній цивільній дружині Росіті та пересадив її з громадського транспорту на дорогий позашляховик, вартістю у два з половиною мільйони гривень.

Нагадаємо, у минулому році лідер РП, нардеп Олег Ляшко задекларував виграш в Українській національній лотереї загальною сумою в 571,045 гривень. У представництві Української національної лотереї не підтвердили виграш Ляшка, повідомляє ТСН.

Журналісти кілька разів звертались і до «Радикальної партії» і до Олега Ляшка особисто. Ані його колеги, ані він, попри всю скандальність ситуації, нічого не коментують. У НАБУ говорити на камеру про результати розслідування відмовились і відправили свою відповідь поштою. Тепер це провадження має гриф «таємно».

«Надати іншу інформацію щодо перебігу досудового розслідування не є можливим, у зв’язку з необхідністю збереження таємниці досудового розслідування», - йдеться у відповіді.

Вочевидь, що схема декларування виграних грошей радикалам сподобалась. У новій декларації виграшем у національну лотерею похизувався соратник Ляшка – народний депутат Олексій Ленський. Йому, щоправда, пощастило менше ніж патрону, виграш становив лише 76 тисяч 500 гривень.

25 жовтня 2017 року у НАЗК, а 27 жовтня - у НАБУ заявили, що найближчим часом перевірять декларацію Ляшка щодо декларування виграшу у лотерею. 23 березня 2018 року Національне антикорупційне бюро України віднесло до таємної інформацію щодо розслідування виграшів у лотерею на суму у півмільйона гривень лідера "Радикальної партії" Олега Ляшка.

Враховуючи те, що Ляшко регулярно отримує гроші від олігарха Рината Ахметова, історію з лотореєю називали спробою відмити гроші, отримані від олігарха. Адже попередньо стало відомо, що Олег Ляшко щомісяця отримує по 270 тисяч від команди Ахметова, а перед тим - 16 мільйонів від батька директора однієї з компаній Ріната Ахметова.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus