USD 39.65 39.95
  • USD 39.65 39.95
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.76 9.95

«Українська національна лотерея» не підтвердила виграш Олега Ляшка

7 Березня 2018 10:21
Детективи Національного антикорупційного бюро отримали тимчасовий доступ до речей та документів «Української національної лотереї» щодо виграшів Олега Ляшка.

Про це повідомляє «Судовий репортер» з посиланням на ухвалу суду від 26 лютого.

Як з’ясувалося, Ляшко не вигравав грошей у лотерею.

Нагадаємо, 24.10.2017 народний депутат від Радикальної партії Олег Ляшко задекларував виграші від лотереї на суми 283 тис грн і 134 тис грн. Коментуючицісуттєві зміни в майновому стані Ляшка,нардеп Сергій Каплін, заявив, що глава РПЛ збрехав про виграш у лотерею.

«Звідки ж гроші, які головний радикал називає виграшем?» - написав він на сторінці в Facebook.

Відповідно до листа «Української національної лотереї», протягом жовтня 2017 року виграшів у таких сумах не зареєстровано. У листі підприємства йдеться, що інформація про виграші (призи) у лотерею та персональні дані конкретних гравців є конфіденційною.

Враховуючи те, що Ляшко регулярно отримує гроші від олігарха Рината Ахметова, історію з лотореєю називали спробою відмити гроші, отримані від олігарха. Адже попередньо стало відомо, що Олег Ляшко щомісяця отримує по 270 тисяч від команди Ахметова, а перед тим - 16 мільйонів від батька директора однієї з компаній Ріната Ахметова.

ЧИТАТИ ЩЕ: ЛЯШКО І БІЗНЕС АХМЕТОВА: ХРОНІКА РАПТОВОЇ ДРУЖБИ

НАБУ проводить досудове розслідування у кримінальному провадженні № 42017000000004970 від 11.12.2017 за фактом отримання неправомірної вигоди службовою особою, яка займає особливо відповідальне становище, за ознаками кримінального правопорушення, передбаченого ч. 4 ст. 368 КК України.

Солом’янський суд дав доступ детективам НАБУ до документів щодо всіх виграшів (призів) Олега Ляшка за період з 01.01.2017 по 24.10.2017 включно. Ухвала діє протягом одного місяця.

До слова, нещодавно стало відомо, що партію Ляшка очолив "ахметівський кадр", топ-менеджер "Метінвесту" і колишній директор маріупольського меткомбінату ім. Ілліча Юрій Зінченко, який підписував меморандум з бойовиками.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus