USD 39.40 39.75
  • USD 39.40 39.75
  • EUR 39.60 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Набув чинності закон про електронні квитки у міському транспорті

7 Травня 2017 14:45
В Україні набув чинності закон про внесення змін у деякі законодавчі акти України щодо впровадження автоматизованої системи обліку оплати проїзду в міському пасажирському транспорті.

Відповідні дані опубліковані на сайті Верховної Ради, повідомляє РБК-Україна.

Законом передбачається визначити поняття "автоматизована система обліку оплати проїзду" і "електронний квиток".

Очікується, що впровадження автоматизованої системи обліку оплати проїзду дозволить оцінити реальний обіг коштів, а відповідно - оцінити обґрунтованість тарифів на перевезення та можливості оновлення автопарку перевізника.

Також, згідно з документом, планується надати повноваження органам місцевого самоврядування впроваджувати автоматизовані системи обліку оплати проїзду в міському пасажирському транспорті незалежно від форм власності, самостійно визначати порядок їх функціонування, а також затверджувати правила користування міським пасажирським транспортом.

Нагадаємо, у січні Рада проголосувала за закон про автоматизовану систему оплати проїзду у транспорті.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Лучанин Показати IP 7 Травня 2017 18:56
Що з того що закон прийняли якщо він не працює!Як були маршрутки без електронного квитка так і далі лучани їздять і зараз без автоматизованої системи обліку оплати проїзду.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus